Dranžírovací nože

Dranžírovací nůž je ideální nástroj pro jemné a precizní oddělování masa od kostí, což je nezbytné při přípravě pokrmů jako drůbež nebo ryby. Díky své tenké, flexibilní čepeli vám umožní dosáhnout přesného a čistého řezu, aniž by došlo k poškození masa. Dranžírovací nože jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální kontrolu při práci s křehkými masovými částmi, ať už jde o vyjmutí kostí nebo přípravu filé.

Pokud hledáte spolehlivý nástroj pro precizní práci s masem, dranžírovací nůž je tím pravým. Pro další kvalitní nástroje na zpracování masa se podívejte také na naši nabídku řeznických nožů, které vám usnadní různé úkoly při porcování a zpracování masa.

48 položek celkem
Nůž kuchařský - úzký, černý, délka ostří 20 cm, GIESSER GI 8456/20
Nůž kuchařský - široký, černý, délka ostří 31 cm, GIESSER GI 8455/31
Nůž kuchařský - úzký, černý, délka ostří 16 cm, GIESSER GI 8456/16
Nůž kuchařský, kovaný, délka ostří 20 cm, GIESSER - BestCut GI 8680/20
Nůž kuchařský - úzký, černý, délka ostří 23 cm, GIESSER GI 8456/23
Nůž kuchařský - úzký, černý, délka ostří 18 cm, GIESSER GI 8456/18
Exkluzivní edice Premium Cut - Spicy Orange, délka ostří 16 cm, GIESSER GI 1925WWR/16 SO
8456 16 g GI 8456/16G
Nahoru
Další produkty
Expresní odeslání zásilek
Expresní odeslání zásilek do ČR a SK
Odesíláme v den objednávky
Odborné poradenství
Odborné poradenství
Spolehněte se na naše zkušenosti
Profesionální vybavení do restaurací
Profesionální vybavení
na které se můžete spolehnout